• Tanduran mbeber kanggo Feed aditif & Pet Food
  • Tanduran mbeber kanggo Insecticide, Fungicide, bakterisida & Virucide
  • Sayur-sayuran, woh & Herbal Powder

JL-Packaging

We Fokus ing mbeber alam tanduran lan spesialis ing

Tanduran mbeber kanggo Feed aditif & Pet Food Plant mbeber Kanggo Insecticide, Fungicide, bakterisida & Virucide sayur-sayuran, woh & Herbal Powder

  • 1


Babagan awake dhewe

Jl extract WORD SMALL wis ing baris saka tanduran mbeber wiwit 2005 lan akeh menyang Produsèn profesional lan Supplier saka tanduran mbeber kanggo Tiga Group:

 

Group A: Plant mbeber kanggo Feed aditif & Pet Food 

Group B: Plant mbeber kanggo Insecticide, Fungicide, bakterisida & Virucide

Group C: sayur-sayuran, woh & Herbal Powder

 

Minangka bisnis kita ngembangaken, kita persiyapan pabrik dhewe ing 2008 lan sesampunipun nemokke 4 pabrik tambahan joint venture, Mungguh dumunung ing Provinsi Shanxi, Langkawi District, Langkawi Shandong lan Province Liaoning.

 

We would like akeh karo sampeyan kanggo mangsa.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa Book janjian
sinau More
© Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
WhatsApp Online Chat !