Activities & Exhibition

Tanggal: June, 2018

Obat omo Tea Saponin Biologi (EW, 5% úa aktif)

We dirancang lan dikembangaké Obat omo Tea Saponin Biologi (EW), kang ngrumusake adhedhasar teh saponin kabeh bahan alami. Iku spektrum sing godhongé amba lan lingkungan loropaken, Rada Toxic, efficiency High. Saiki kita ana ing tataran saka produksi pilot saka Obat omo Tea Saponin Biologi.

Abstract: Iku emulsi ing banyu karo saponin Tea minangka bahan utama sawise Processing High-tech, iku nduweni ciri saka non Toxic, Ora turahan, Ora polusi, lingkungan loropaken, emulsi teh banyu saponin wis effeciency apik ing serangga nyababaken saka Homoptera, Monochida , dipterous, kayata Trialeurodes vaporariorum (Westwood), aphids, beras Wereng etc. lan serangga saka Lepidoptera, kayata Mites, Cauliflower, Plutella aljabar, Spodoptera exigua, budworm etc. 

Aplikasi: Bisa digunakake bebarengan karo insecticides liyane; iku ora Harm kanggo Tawon lan aman kanggo manungsa lan ternak. Iku pancen aman kanggo crops. Ing efek kontrol bisa awèt 15-20days lan luwih efek kanggo aplikasi ing Green House

Dosis: 1350gram-2250gram EW / hectare, 675-900kgs Water / hectare, Operation sadurunge jam 9 esuk utawa sawise 4pm, supaya ing weather suhu High.


© Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
WhatsApp Online Chat !