FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Kabeh babagan produk kita:

Apa efek kanggo mbeber tanduran, utamané dibandhingake karo obatan kimia?

mbeber tetanduran sing alam dijupuk saka tetanduran, padha bisa. Nanging, kita bisa ora mung kanggo mbandhingaké efek antarane mbeber tanduran lan obatan kimia, amarga mekanisme saka tumindak iku ora padha. Senajan tanduran mbeber uga duwe sawetara fungsi khas, tanduran mbeber biasane digunakake minangka tambahan, iku wis ora bisa diganti kanggo obatan kimia. Mayoritas tetanduran mbeber karo ora efek sisih.

Kita ora bisa nemokake produk kita arep ing produk Kategori, apa ngirim aku?
We fokus ing ekstrak tanduran ing loro kelompok,
Group A: Plant Extract for Feed & Veterinary Drug

Group B: Plant mbeber kanggo Botanical Obat omo & bakterisida (Phytogenous) produksi Experienced Kita lan R & tim D berkembang lan desain produk ing specifications kang cocok kanggo Feed lan obat omo.

Heavy metal

PPM tegese: Parts saben Yuta, ppb tegese: Parts saben Milyar

Ora extract tanduran duwe ampas solvent?

Iku gumantung. We utamané nggunakake banyu lan alkohol becik ditonton minangka solvent, paling mbeber tanduran karo ora ampas solvent liyane.

Sayur-sayuran lan woh Powder

ngadopsi Processing Produsèn standar, kita wis gained akeh taun pengalaman produksi kanggo atusan item. Miturut dikarepake customer kang, kita bisa gawé ing ukuran partikel saka 60 bolong kanggo 200 bolong, tundhuk karo standar kaca, ketemu becik ditonton lan officinal ukuran.

Kanggo Feed & Veterinary Tamba

Kabeh ekstrak botani sing diprodhuksi ing speicification lan kualitas kang kinerja biaya apik kanggo feed, uga Kita tetep standar kualitas padha Food bahan, lan produk ing aturan hukum Feed Eropah, tundhuk karo Fami QS standard.All botani mbeber digunakake minangka additiive feed lan pangan Pet etc.

Kanggo Obat omo Botanical & bakterisida (Phytogenous)

Sasampunipun sapérangan taun 'riset, produksi lan dodolan, We dikembangaké lan dirancang mbeber botani ing specifications optimized lan kualitas, kang cocok kanggo ditrapake ing insecticide lan bakterisida. kabeh produk ing daftar iki saiki ing aplikasi.

Klasifikasi Product

We utamané fokus ing telung Klasifikasi Product, lagi

> Kanggo Obat omo Botanical & bakterisida (Phytogenous)

> Kanggo Feed & Veterinary Tamba

> Sayur-sayuran lan woh Powder

Kabeh bab Control System Quality:

Carane kita bisa njaluk conto free test Lab saka Jieliang Extract?
We are bungah banget kanggo nyedhiyani klien karo conto free 5g-20g kanggo testing Lab, bebarengan karo COA asli, Hubungi kita kanggo uneg-uneg wae.
Apa sing nyedhiyani kita pitulungan desain rumus?

Ya, kita apa. ora mung sumber Botanic / Plant mbeber, nanging uga kita nyedhiyani layanan desain rumus, Manufaktur kontrak bahan aplikasi solusi.

Bisa klien njaluk kredit saka Jieliang Extract?

Welcome baleni klien karo rekaman pembayaran apik kanggo aplikasi kanggo kredit.

Hubungi kita kanggo wangun aplikasi kredit.

kupluk iku ahli waris pembayaran nalika kita nggawe pembayaran

T / T lan L / C: Hebei Jieliang Extract Biotech Co., Ltd

 Bank China akun. 101342734265.

Western Union: Mr. Lijianjun

Liyane ora ditrima.

Aku bisa mbayar pesenan sandi?
Apa MOQ (jumlahe sithik) supaya?

Shipping dening Air: MOQ punika 45kg saben kintunan.

Shipping dening Sea: MOQ punika 25kg saben kintunan.

(Iku gumantung ing apa produk uga, hubungi kita kanggo rincian).

Aku individu ora perusahaan. Bisa tuku Plant Extract?

Sorry kita ing B2B. Saiki We mung sumber bahan baku akeh kanggo bio insecticide lan feed manufaktur lan distributor qualified, ora kanggo individu.

Aku bisa mesen yen aku ora menowo impor internasional?

We wis tim logistik skillful kanggo operasi kintunan internasional. Kita bisa sumber FOB, CIF, door to door layanan (istilah DDU / DDP) pesenan kanggo sawetara negara, iku gumantung.

Kabeh bab Control System Quality:

Apa pengawasan pihak katelu aja Jieliang Extract karya karo?

Kita uga bisa karo pengawasan pihak katelu, kayata SGS, China pengawasan Bureau, China National Resource Plant Fungsi Engineering Center, etc.

Liyane sertifikasi sistem manajemen kualitas produk?

We sing certified dening ISO9001 lan Fami-QS.

Apa sing sistem produk kontrol kualitas?

Miturut sistem manajemen ISO, saben kumpulan barang kudu dites sak suwene proses pametumu lan sadurunge pangiriman dening tim QC dadi manawa saka Potensi produk, kemurnian lan data liyane sing dibutuhake.

Kabeh bab Logistic:

Carane iku packing ing?

Sample diinget: tas plastik Pindho nang, tas foil aluminium njaba,

Akeh packing siji: tas plastik pindho nang, drum kertas njaba, 20kgs-25kg / drum.

Akeh packing loro: tas 1kg-5kgs plastik nang karo tas foil aluminium njaba, packing ing drum kertas, 20kgs-25kgs / drum.

Bulk Packing telung: 25kgs, 50kgs, 100kgs lan 200kgs, Plastik Drum.

Suwene wektu pangiriman?

Shipping wektu dening prau: 1 2 minggu miturut bandar panggonan beda.

Shipping wektu dening online: 2 kanggo 6 dina apa.

Carane bab transportasi ing? Apa sing bandar kapal biasanipun?

Layanan Kurir International lan Pengangkutan Forwarding Services loro sing dhuwur.

Miturut Sea Kintunan: Tianjin, Shanghai

Miturut kintunan Air: Beijing, Shanghai

Arep digarap US?


© Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
WhatsApp Online Chat !