History

Kula kelas Monitor lan Me, sawise 5 taun lulus saka Hebei University Foreign Trade Madeg perusahaan Trading dealing ing extract tanduran.

promote_bg1

 

We ngedegaké pabrik prodhuksi St. John Worts Extract pesenan kita biasa saka kita pelanggan.

promote_bg

 

We nemokke ing sawijining pabrik ing Hunan utamané producingSanguinarine saka Macleaya Cordata Extract

promote_bg1

 

We cooperated karo pabrik ing Shanxi utamané prodhuksi Matrine (Sophocarpidine) saka Sophora Flavescens Radix Extract

promote_bg

 

We cooperated karo pabrik liyane ing Shanxi utamané prodhuksi Magnolol + Honokio l saka Magnolia Babakan Extract.

promote_bg1

 

We cooperated karo pabrik ing Shandong utamané prodhuksi Proanthocyanidins lan Polyphenols saka Anggur wiji Extract, Extract Pine Babakan lan Kacang Red Extract kulit

promote_bg

 

We cooperated karo pabrik ing Liaoning kanggo silymarin saka Extract susu thistle.

promote_bg1

 

We sing nglamar kanggo Certificate of FarmiQS.


© Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
WhatsApp Online Chat !