page_banner

Kabeh babagan Prosedur Pesenan

Kepiye carane bisa pesen yen aku ora ngerti impor internasional?

Kita duwe tim logistik sing trampil kanggo operasi pengiriman internasional. Kita bisa nyedhiyakake layanan FOB, CIF, lawang menyang lawang (istilah DDU / DDP) kanggo pesenan sampeyan menyang sawetara negara, gumantung.

Aku individu dudu perusahaan. Bisa tuku Bahan Alami, Ekstrak Tetuwuhan, Minyak Tumbuhan, Rempah-rempah, Jamu, Sayuran, Bubuk Woh-wohan.

Nuwun sewu kita ing B2B. Saiki kita mung nyediakake bahan mentah akeh kanggo pabrikan lan distributor sing mumpuni, ora kanggo individu.
Nutrisi & Wedang
Feed & Feed aditif
Insektisida & Fungisida
Perawatan Pribadi

Apa MOQ (Minimum Order Quantity) order?

Shipping dening Air: MOQ punika 45kg saben kiriman.
Shipping dening Sea: MOQ punika 25kg saben kiriman.
(Iku gumantung ing produk apa uga, hubungi kita kanggo rincian)

Kepiye carane bisa mbayar pesenanku?

Kita nampa pembayaran kanthi T / T (Transfer Telegraphic), L/C. Sampeyan uga bisa nggunakake Western Union kanggo pembayaran cilik.

Apa sing entuk manfaat nalika mbayar

T/T lan L/C: Hebei Jieliang Extract Biotech Co., Ltd
Rekening Bank China No. 101342734265.
Western Union: baizijie
Liyane ora bisa ditampa.

Apa klien bisa njaluk kredit saka JL Extract?

Welcome klien baleni karo cathetan pembayaran apik kanggo aplikasi kanggo kredit.
Hubungi kita kanggo formulir aplikasi kredit.

Apa sampeyan bisa menehi pitulungan desain formula?

Ya, kita ora mung nyedhiyakake ekstrak Botanic / Plant, nanging uga nyedhiyakake layanan desain formula, manufaktur kontrak lan solusi aplikasi bahan.

Kepiye carane entuk conto gratis kanggo tes laboratorium saka JLExtract?

Kita seneng banget nyedhiyakake conto gratis 5g-20g kanggo uji lab, bebarengan karo COA asli, Hubungi kita kanggo masalah apa wae.

Kabeh Babagan Sistem Kontrol Kualitas

Apa sistem kontrol kualitas produk kita?

Miturut sistem manajemen ISO9001, saben barang batch kudu diuji sajrone proses pametumu lan sadurunge dikirim dening tim QC kanggo mesthekake potensi produk, kemurnian lan data liyane sing dibutuhake.

Apa sertifikat sistem manajemen kualitas liyane?

Kita disertifikasi dening ISO9001 babagan ruang lingkup produk Pakan, Pangan, Bio-insektisida lan Kosmetik

JL Extract bisa digunakake kanggo mriksa pihak katelu?

Kita uga nggarap inspeksi pihak katelu, kayata Tes Pony, SGS, Eurofins, Biro Inspeksi China, Pusat Teknik Fungsi Sumber Daya Tanaman Nasional China, lsp.

Kabeh babagan Logistik

Kepiye babagan transportasi? Apa pelabuhan pengiriman sing biasa sampeyan?

Layanan Kurir Internasional lan Layanan Pengiriman Barang kasedhiya.
Miturut Pengiriman Laut: Tianjin, Qingdao, Shanghai.
Miturut kiriman Air: Beijing, Shanghai.

Suwene wektu pangiriman?

Wektu pengiriman kanthi prau: 1 nganti 2 minggu miturut port tujuan sing beda.
Wektu pengiriman kanthi udara: 2 nganti 6 dina kerja.

Carane packing?

Sample packing: tas plastik nang, tas aluminium foil njaba,
Bulk packing siji: kantong plastik pindho nang, drum kertas njaba, 20kgs-25kg/drum.
Bulk packing loro: 1kg-5kgs kantong plastik nang karo aluminium foil tas njaba, packing ing drum kertas, 20kgs-25kgs/drum.
Bulk packing telung: 1 Plastik lan alum drum saka 50kgs, 200kgs lan 1000kgs, IBC Drum.

Kabeh babagan Bahan Alami, Ekstrak Tumbuhan, Minyak Tumbuhan, Rempah-rempah, Jamu, Sayuran, Bubuk Buah

Kita ora bisa nemokake produk sing dikarepake ing Kategori produk, apa sing kudu ditindakake?

Tim produksi lan R&D sing berpengalaman duwe kemampuan kanggo ngembangake lan ngrancang produk kanthi spesifikasi sing cocog kanggo Nutrisi & Minuman, Aditif Feed & Feed, Insektisida & Fungisida, Perawatan Pribadi Etc.

Apa efek kanggo ekstrak tanduran, utamane dibandhingake karo obat-obatan kimia?

Ekstrak tanduran sing diekstrak alami saka tanduran, bisa digunakake. Nanging, kita ora mung bisa mbandhingake efek antarane ekstrak tanduran lan obat-obatan kimia, amarga mekanisme tumindak ora padha. Sanajan ekstrak tanduran uga duwe sawetara fungsi sing khas, ekstrak tanduran biasane digunakake minangka tambahan, nanging ora bisa diganti karo obat kimia. Umume ekstrak tanduran ora duwe efek samping.

Apa ekstrak tanduran duwe sisa pelarut?

Iku gumantung. Kita utamane nggunakake banyu lan alkohol sing bisa ditonton minangka pelarut, umume ekstrak tanduran ora ana sisa pelarut liyane.

Logam abot <10PPM utawa <1PPB, apa tegese PPM, PPB?

PPM tegese: Bagean saben Yuta, tegese PPB: Bagean saben Milyar.


+86 13931131672