page_banner

produk

Minyak Bawang Putih, Allicin, Alliin

Katrangan singkat:

  • sinonim: Bohlam Allium Sativum L, Minyak Esensial Bawang Putih
  • Penampilan: Cairan kuning nganti abang oranye
  • Bahan aktif: Allicin, Alliin

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

60% Allicin (Diallyl Disulfide, Diallyl Trisulfide) dening GC

Pambuka

Allicin (CAS No. 539-86-6, Rumus kimia:C6H10OS2) minangka senyawa organosulfur sing dipikolehi saka bawang putih, spesies ing kulawarga Alliaceae.

Allicin minangka cairan berminyak, rada kuning sing menehi bawang putih ambune unik. Iki minangka thioester asam sulfenik lan uga dikenal minangka allyl thiosulfinate. Aktivitas biologis bisa digandhengake karo aktivitas antioksidan lan reaksi karo protein sing ngemot tiol. Diprodhuksi ing sel bawang putih, allicin dibebasake nalika gangguan, ngasilake aroma sing kuat nalika bawang putih dipotong utawa dimasak, lan kalebu bahan kimia sing tanggung jawab kanggo bau lan rasa bawang putih.

Alliin minangka sulfoksida sing minangka konstituen alami saka papak seger. Iki minangka turunan saka sistein asam amino. Nalika bawang putih seger dicincang utawa diremuk, enzim alliinase ngowahi alliin dadi allicin, sing tanggung jawab kanggo aroma bawang putih seger.

Bawang putih nuduhake sifat antioksidan lan radikal hidroksil sing kuat, diduga amarga ana alliin. Alliin uga ditemokake kanggo mengaruhi respon imun ing getih.

Alliin minangka produk alami pisanan sing ditemokake duwe stereokimia karbon lan sulfur.

Aplikasi

Anti-bakteri, Anti-Virus.
1) Asring digawe kapsul kanggo nyuda tekanan getih lan lemak getih. lan digunakake ing lapangan pangan minangka aditif pangan fungsional.
2) Bisa digunakake ing aditif feed kanggo nglindhungi unggas, ternak lan iwak Agaanst penyakit.

Sertifikat Analisis Kanggo Referensi

Jeneng produk: Minyak Bawang Putih Jeneng Latin: Allium Sativum L.
Nomer Batch: 20201210 Bagian sing digunakake: bohlam
Jumlah Batch: 1200KG Tanggal Analisis: 16 Desember 2020
Tanggal Pabrik: 10 Desember 2020 Tanggal Sertifikat: 16 Desember 2020
ITEM SPESIFIKASI Asil
katrangan:
Penampilan
ambune
Ekstrak Solvents
Kuning nganti Coklat Abang Cairan berminyak Kuat, Ambune pedas lan rasa Bawang Putih
disuling
Selaras
Selaras
Selaras
Assay:
Allicin
Dialil disulfida
Dialil Trisulfida Kab
≥60%
15,0%-50,0%
15,0%-50,0%

76,92%
|43,52%
33,40%

fisik:
Kapadhetan Relatif (25 ℃)
Indeks bias (20 ℃)
Kelembapan
1.0400-1.1100
1.5400-1.5900
≤0,5%

1.0710
1.5692
Selaras

Kimia:
Arsenik (As)
Timbal (Pb)
Kadmium (Cd)
Merkuri (Hg)
Logam abot
≤2ppm
≤5ppm
≤1 ppm
≤0.1ppm
≤10ppm
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Mikroba:
Total Plate Count
Ragi & JamurE.Coli
Salmonella
Staphylococcus
≤1000cfu/g Maks
≤100cfu/g Maks
≤0.3MPN/g
Negatif
Negatif
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras

Kesimpulan: Sesuai karo spesifikasi.
Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing. Tetep adoh saka cahya sing kuwat lan panas.
Umur beting: 2 taun nalika disimpen kanthi bener.

Kromatogram Kanggo Referensi

Garlic Oil Chromatogram 1-2
Garlic Oil Chromatogram 2-2
Garlic Oil 25kgs

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    +86 13931131672