Macleaya Cordata Extract, Sanguinarine, Chelerythrine - China JL Extract

Macleaya Cordata Extract, Sanguinarine, Chelerythrine

Short Description:

Words: Pink Plumepoppy Extract

                   Extract Macleaya Cordata Herb

                   Natural Sanguinarine Powder

                   Extract Bocconia Cordata

 

Katon: Orange Brown Fine Powder, Pait

 

úa aktif: alkaloid Benzo-c-phenanthridine: Sanguinarine (pseudochelerythrine), Chelerythrine, Protopine, α-Allocryptopine, β-Allocrytopine, Bocconoline.


Detail produk

Tags Product

Abstract:

Punika sing dijupuk saka clip woh saka tanduran liar "Macleaya cordata (Willd.) R. Br", uga disebut minangka "Pink Plumepoppy" ing China. Ing tetanduran kabèh ngandhut akeh benzo-c-phenanthridine alkaloid: Sanguinarine (pseudochelerythrine), chelerythrine, protopine, α-Allocryptopine, β-Allocrytopine, bocconoline, sanguirtrine, oxysanguinarine, dehydroeicanthifoline, dehydroeicanthifoline, bocconoline, berberine, coptisine, corysamine etc.

Klip woh wis isi akeh sing luwih alkaloid saka bagéan, utamané ing papat alkloids " Sanguinarine (pseudochelerythrine), chelerythrine, protopine, α-Allocryptopine, β-Allocrytopine. Kita Extract Macleaya Cordata (sulfat uyah) ing wêdakakêna kuning orange determinated dening jumlah isi Sanguinarine (pseudochelerythrine) lan chelerythrine.

Keterangan & Quality

Kanggo Feed aditif & Obat omo Botanical

60% Total alkaloid (40% Sanguinarine, 20% Chelerythrine ) dening HPLC

70% Total alkaloid (50% Sanguinarine, 15% Chelerythrine) dening HPLC

Kanggo tamba & injeksi

80% Total alkaloid (55% Sanguinarine, 20% Chelerythrine) dening HPLC

90% Total alkaloid (60% Sanguinarine, 25% Chelerythrine) dening HPLC

Fungsi & Aplikasi

1) Antibacterial, antifungal, Antiprotozoan Property.

The Sanguinarine (pseudochelerythrine), chelerythrine, protopine minangka alkaloid utama (uyah suflate) dijupuk saka clip woh Macleaya Cordata duwe antibacterial, antifungal, antiprotozoan Property. Dadi wis aplikasi alam bébas ing injeksi ing Pharmacy, liniment ing Cosmetics, uga agen minangka antiplaque ing odhol.

2) kegiatan insecticidal

The Sanguinarine lan iku utamané alkaloid isoquinoline bisa bebarengan kanggo trichomonas vaginalis lan nematode, uga nyababaken larvicide. Punika wiyar dipigunakaké ing obatan kanggo nggunakake njaba ing Pharmacy lan nggawe insecticide Agricultural apa Nyegah serangga lan kelompok jamur-proofing sadurunge njupuk periode sayur-sayuran lan woh-wohan.

3) anjog phytogenic bakal feed A donya lan Veterinary Tamba

Mbenakake ing intake feed, kinerja pencernaan lan ndadékaké kanggo efek positif ing imbangan asam amino lan praktis protein, iku bakal feed alam sing bisa dikirim menyang kabeh ternak, unggas, tlatah banyu liyané tanpa suwé total. Efficiency lan Tambah napsu. Broad, support tingkat isine weteng nutrisi lan psikologi sak suwé saka kaku, preduli saka sabab. Dosis umum SPEC 1,5% sanguinarine. 30-50g saben Ton.







  • Previous:
  • Next:

  • © Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
    WhatsApp Online Chat !