Matrine, Lighiyellow Sophora ROOT Extract, Sophora Flavescens Radix Extract - China JL Extract

Matrine, Lighiyellow Sophora ROOT Extract, Sophora Flavescens Radix Extract

Short Description:

Words: Insecticide Sophora Flavescens Radix Extract                   

                   Extract Radix Sophorae Flavescentis

                   ROOT Extract Sophora

 
Katon: Brown kanggo Off Putih Kristal Powder
                     Dark Brown Liquid utawa Tempel
 
Active ingredients: Total Alkaloids (Matrine, Oxymatrine, Sophoridine, Sophoranol, Sophoramine)


Detail produk

Tags Product

Abstract:

Punika sing dijupuk saka tanduran "Sophora Flavescens Ait", kang medicinally utamané ngrujuk ROOT pepe saka Sophora Flavescens Ait. Kang iku tetanduran ing kulawarga Leguminosae? Lan wis sawetara jeneng liyane, kalebu Sophora Flavescens Radix, cahya ROOT Sophora kuning, Flavescent Sophora ROOT , ROOT saka cahya kuning Sophora, Sophora Flavescens ROOT, lan liyane. Diprodhuksi kabeh liwat China lan panen sak spring lan Autumn.

Sophora ROOT utamané ngandhut alkaloid, flavonoid, quinones, lan saponin triterpenoid. Alkaloid ngemot Matrine , oxymatrine, sophoridine, sophoranol, sophoramine, etc. flavonoid ngandhut kushenol, kuraridin, kuraridinol, kurarinol, neokurarinol, norkurarinol, isokurarinone, kurarinone, lan liyane. Saponin Triterpenoid kalebu sophoraflavoside Ⅰ, Ⅱ, Ⅲ, Ⅳ, soyasaponin aku, lan supaya ing. Quinones sing kushequinone A lan liyane.

The Matrine lan Oxymatrine rong úa utama; The Oxymatrine wis rubah saka Matrine.

Keterangan & Quality

bahan Technical:

90% Matrine dening HPLC

98% Matrine dening HPLC

Putih wêdakakêna Crystal Kelarutan: gampang larut ing banyu, alkohol, chloroform lan Toluol, bensin.  

Botanical pestisida Grade

(Bisa digunakake kanggo EC lan AP)

1% Matrine, peteng coklat Liquid;

5% Matrine, 20% total alkaloid; Liquid coklat peteng

15% Matrine, 50% total alkaloid; Liquid coklat peteng

30% Matrine, 70% total alkaloid; Liquid coklat peteng

Fungsi & Aplikasi

Modern Sophora ROOT pharmacology:

1) Matrine wis pencegahan ketok ing jantung, kang bisa alon tingkat jantung, weaken contractility miokardial, lan ngurangi output jantung;  

2) Herb dhewe, matrine, lan kurarinone duwe efek anti-arrhythmia;  

3) injeksi Matrine kang wis efek cepet lan dawa-tahan ing arrhythmias aconitine-mlebu. Lan uga wis efek antihypertensive; 

4) decoction Sawijining wis pencegahan ing Mycobacterium tuberkolosis, Shigella, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, lan macem-macem jamur kulit;  

5) decoction Sawijining bisa ngindhuksi diuresis, nyuda inflammation, nyegah alergi, nggawe wong Padhang mudhun, ngganti asma, ngilangke phlegm, elevate count sel getih putih, lan perang kanker.  

fungsi pestisida Botanical:

matrine tegese total matrines (kabeh alkaloid) dijupuk saka Sophora Flavescens Ait. Matrine punika efficiency dhuwur, spektrum sing godhongé amba, kurang resistance kurang beracun, turahan kurang, lingkungan loropaken pestisida Botanical, kontak langsung, tambahan dening racun weteng. Sawise omo tutul iku, sistem gemeter sing wis ngrasakké langsung, banjur protein saka badan bakal denaturalize, akhire bakal mati saka breathlessness. Utamané ngontrol kabeh jinis Dendrolimus punctatus Walker, Euproctis Pseudoconspersa Strand, Pieris rapae etc serangga. Matrine fungsi apik saka pestisida, Sterilisasi lan ngatur wutah tanduran etc. Matrine wis digunakake digunakake ing sayuran, woh-wohan, tèh, rokok, lan ing, Matrine wis khasiat dhuwur marang aphid, Gobis cacing, cacing tentara, Spider abang, mite etc. Kajaba iku, kita uga kudu mbayar manungsa waé kanggo khasiat matrine ing sayur-sayuran downy mildew, anthracnose etc.


  • Previous:
  • Next:

  • © Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
    WhatsApp Online Chat !