News Company

  • Re: Spring Festival Holiday 2019

    Re: Spring Festival Holiday 2019

    We JL Extract wish you a happy New Year 2019, happiness and health in your private as well as a good fortune in professional life. Wish you only sunny, good days, full of love and joy. Have a lovely, family time during Spring Festival. Thank you very much for a very nice cooperation and all your...
    Waca liyane
  • Celebration of National Day Oct 1st

    Celebration of National Day Oct 1st

    Our office will close from Oct. 1st to Oct 7th. In case of urgency, Please call: 0086-13931131672
    Waca liyane
  • Produksi Pilot Obat omo Tea Saponin Biologi 5% EW

    Tanggal: June, 2018 Obat omo Tea Saponin Biologi (EW, 5% úa aktif) We dirancang lan Ngembangaken Obat omo Tea Saponin Biologi (EW), kang ngrumusake adhedhasar teh saponin kabeh bahan alami. Iku spektrum lan lingkungan loropaken, Rada Toxic, efficiency High amba ....
    Waca liyane
  • Sanguinarine bisa inhibite resorption balung lan release collagenase

    Sanguinarine bisa inhibite resorption balung lan release collagenase

    BACKGROUND ING penemuan alkaloid Benzo-c-phenanthridine bisa dijupuk saka tetanduran ing kulawarga Papaveracease, Fumariaceae, lan Berberidaceae. Sawetara palnts saka familes iki kalebu Sanquinaria canadensis, Macleaya cordata, frutescens Bocconia, Carydalis sevctcozii, C. ledebou ...
    Waca liyane
  • Tindakan sing biopesticide basis matrine iki kabiji marang papat omo tetanèn

    Tindakan sing biopesticide basis matrine iki kabiji marang papat omo tetanèn

    The bioactivity saka biopesticide basis Matrine iki kabiji marang papat spesies ing Jawa Tengah Désa (Diaphorina citri, Panonychus citri, zeamais Sitophilus lan Spodoptera frugiperda) wigati tetanèn ing sistem beda saka produksi. Iki waé, kita conducted bioassays ing laboratorium lan fi ...
    Waca liyane
© Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
WhatsApp Online Chat !