Tanduran mbeber kanggo Feed aditif & Pet Food

Kabeh mbeber tanduran sing diprodhuksi ing speicification lan kualitas kang biaya kinerja apik kanggo feed, uga Kita tetep standar kualitas padha Food bahan, lan produk ing aturan hukum Feed Eropah, tundhuk karo standar FAMI QS.

Kabeh ekstrak tanduran lagi digunakake minangka aditif feed lan pangan Pet etc.

© Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
WhatsApp Online Chat !