Tanduran mbeber kanggo Insecticide, Fungicide, bakterisida & Virucide

Sasampunipun sapérangan taun 'riset, produksi lan dodolan, We dikembangaké lan tanduran dirancang mbeber ing specifications optimized lan kualitas, kang cocok kanggo ditrapake ing insecticide, Fungicide, bakterisida & Virucide.

Specifications selaras kanggo formulasi lan Kurang Biaya, Kabeh Úa Natural Kanggo Ketemu standar saka Organic lan ékologi Agriculture.

© Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
WhatsApp Online Chat !