Sayur-sayuran, woh & Herbal Powder

We duwe siji pabrik mung gawé sayur-sayuran, woh & Herbal Powder saindhenging taun, ngadopsi Processing Produsèn standar, Spray pangatusan Powder, beku pangatusan Powder, grinded Original Plant Powder, Tiga Processings Beda Nyedhiyani pilihanipun More lan Aplikasi.
Kita wis gained akeh taun pengalaman produksi kanggo atusan item. Miturut dikarepake customer kang, kita bisa gawé ing ukuran partikel saka 60 bolong kanggo 200 bolong, ketula karo kaca standar, ketemu becik ditonton lan resmi ukuran.

© Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
WhatsApp Online Chat !