Quality Control

1) Quality Control ing Material.
Kanggo abtain alam úa, kualitas apik rawuh penting apik 70% lan Processing 30%, saben taun kita nyawisaken akeh efforts kanggo nggoleki sumber lan prodhuksi wilayah saka mentahan materi ing kualitas apik, We have personels profesional kanggo ngumpulake materi mentahan.
2) Quality Control ing Warehouse
condiction Good Storage penting banget kanggo tetep aktif ing mentahan materi, mining Kita ora mung bisa supaya mentahan materi kanggo njaluk lembab, mildew, nanging uga pangayoman apik barang rampung.
3) Quality Control ing Facility
Facility iku penting banget kanggo koefisien ngasilaken, We mbayar manungsa waé liyane kanggo nganyarke fasilitas ing pabrik kita, fasilitas apik bisa murah biaya produksi lan nambah daya saing kita.
4) Quality Control ing Extract Solvent
We fokus ing exract tanduran kanggo Feed & Veterinary tamba, ing FAMI-QS lan panjaluk Quality nyuwun kontrol kualitas ing Extract digunakake turahan solvent lan solvent. Ing tingkat logam abot lan turahan methanl gumantung kathah ing kualitas cairan pelarut extract, kayata Hg (Mercury, quilksilver) ing Macleaya Cordata Extract saka solvent asam sulfat, ing Methanol ing St. John 'Wort Extract saka alkohol ing .Ing Good Extract kualitas solvent bisa murah risiko ngluwihi saka logam Heavy lan tingkat metanol.
uga nyuwun tetanèn Organic solvent (alkohol) ora sythentic, kita mung nggunakake alkohol saka jagung fermented karo GMO free.
5) Quality Control ing Extraction Procressing
Sawise produksi akeh taun lan nggoleki ing teknologi, We have proses Pabrik rata aliran stabil lan diwasa kanggo saben produk, Kita tetep kualitas stabil.
6) Quality Control ing Anayslis
QC Kita bakal Sample saben kumpulan apa wae iku sampel utawa kumpulan jumlahe lan apa analisis tumindake sawise produksi, ing cilik saka panyimpenan luwih saka 1 month, analisis kang kapindho bakal rampung sadurunge pangiriman. Kabeh standar saka NIFDC (Institues National Food lan Control tamba) utawa SIGMA.
7) Quality Control ing dhaftar Packing.
We nganggo bahan packing beda produk beda ing specifications beda supaya kualitas stabil. Alum Bag, Vaccumm Packing, Plastik Drum. Botol. kanggo kabeh pesenan komersial, kita bakal nindakake pallet packing kanggo njaga barang aman ing transportasi.


© Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
WhatsApp Online Chat !