page_banner

Kontrol kualitas

Kontrol kualitas

Kita ngetutake pedoman ISO9001-2005 lan FAMI-QS kanthi ketat, lan nambah kontrol kualitas ing 7 aspek ing ngisor iki:

1

Kontrol Kualitas ing Material

Kanggo njupuk úa alam, kualitas apik asalé saka 70% bahan apik lan 30% Processing, supaya saben taun kita nyawisake akeh efforts kanggo nemokake sumber lan prodhuksi area bahan mentahan ing kualitas apik, kita duwe personals profesional kanggo ngumpulake bahan mentahan.

2

Kontrol Kualitas ing Gudang

Kondisi Panyimpenan sing apik penting banget kanggo tetep dadi bahan aktif ing bahan mentah, Gudang kita ora mung bisa nyegah bahan mentah kanggo lembab, jamur, nanging uga nglindhungi barang sing wis rampung.

3

Kontrol Kualitas ing Fasilitas

Fasilitas kasebut penting banget kanggo koefisien ngasilake, kita menehi perhatian luwih akeh kanggo nganyarke fasilitas ing pabrik kita, fasilitas sing apik bisa nyuda biaya produksi lan nambah daya saing.

4

Kontrol Kualitas ing Extract Solvent

kita fokus ing ekstrak tanduran kanggo Feed & Veterinary Drug, panjaluk FAMI-QS lan Kualitas njaluk kontrol kualitas ing pelarut Ekstrak lan residu pelarut sing digunakake. Tingkat logam abot lan residu metanol gumantung banget marang kualitas pelarut ekstrak, kayata Hg (mercury, quicksilver) ing Ekstrak Macleaya Cordata saka pelarut asam sulfat, Metanol ing St. John' Wort Extract saka etanol. . Pelarut Extract kualitas apik bisa nyuda risiko ngluwihi tingkat logam abot lan metanol.

Uga pelarut panyuwunan pertanian organik (etanol) ora sintetik, kita mung nggunakake etanol saka jagung fermentasi kanthi bebas GMO.

5

Kontrol Kualitas Ing Proses Ekstraksi

Sawise produksi pirang-pirang taun lan riset babagan teknologi, Kita duwe grafik aliran proses manufaktur sing stabil lan diwasa kanggo saben produk, Kita njaga kualitas sing stabil.

6

Kontrol Kualitas ing Analisis

QC kita bakal sampel saben kumpulan apa wae sampel utawa jumlahe kumpulan lan nindakake analisis tumindake sawise produksi, ing cilik saka panyimpenan luwih saka 1 sasi; analisis kapindho bakal rampung sadurunge pangiriman. Kabeh standar kasebut saka NIFDC (National Institutes for Food and Drug Control) utawa SIGMA.

7

Kontrol Kualitas Ing dhaptar packing

Kita nggunakake bahan pengepakan sing beda kanggo produk sing beda-beda ing spesifikasi sing beda supaya kualitas tetep stabil. Tas Alum, Kemasan Vakum, Drum Plastik, Kacamata, Botol. kanggo kabeh pesenan komersial, kita bakal nindakake pallet packing supaya barang aman ing transportasi.


+86 13931131672