page_banner

produk

Ekstrak Akar Sophora Flavescens

Katrangan singkat:

  1. sinonim: Ekstrak Radix Sophorae Flavescentis, Ekstrak Sophora, Total Matrins
  2. Penampilan: Cairan utawa wêdakakêna coklat Nigger, tempel utawa bubuk coklat cahya, bubuk putih utawa kristal
  3. Bahan aktif: Total Alkaloid (Matrine, Oxymatrine, Sophoridine, Sophoranol, Sophoramine)

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Grade pestisida botani
15% Matrine dening HPLC 40%, total alkaloid dening Titrasi, Cairan coklat peteng
30% Matrine dening HPLC 60%, total alkaloid dening Titrasi, Cairan coklat peteng
30% Matrine dening HPLC 90%, total alkaloid dening Titrasi, Tempel coklat peteng

Kelas teknis

98% Matrine dening HPLC (Kelas Kosmetik lan Farmasi)
98% Oxymatrine dening HPLC
bubuk kristal putih Kelarutan: gampang larut ing banyu, etanol, kloroform lan Toluol, Benzene.

Pambuka

Diekstrak saka tanduran "Sophora Flavescens Ait", sing sacara medis utamane nuduhake akar garing Sophora Flavescens Ait. Apa tanduran ing kulawarga Leguminosae? Lan wis sawetara jeneng liyane, kalebu Sophora Flavescens radix, cahya kuning sophora ROOT, Flavescent Sophora ROOT, ROOT saka cahya kuning Sophora, Sophora Flavescens ROOT, lan liyane. Iki diprodhuksi ing saindhenging China lan dipanen nalika musim semi lan musim gugur.

Oyod Sophora utamané ngandhut alkaloid, flavonoid, kuinon, lan saponin triterpenoid. Alkaloid ngandhut Matrine, oxymatrine, sophoridine, sophoranol, sophoramine, lan liya-liyane. Flavonoid ngandhut kushenol, kuraridin, kuraridinol, kurarinol, neokurarinol, norkurarinol, isokurarinone, kurarinone, lan liya-liyane. Saponin triterpenoid kalebu sophoraflavoside Ⅰ, Ⅱ, Ⅲ, Ⅳ, soyasaponin I, lan liya-liyane. Quinones yaiku kushequinone A lan liya-liyane.

Matrine (CAS NO. 519-02-8, Formula:C15H24N2O) minangka alkaloid nduweni aktivitas antitumor sing kuat in vitro lan in vivo. Inhibisi proliferasi sel lan induksi apoptosis minangka mekanisme sing tanggung jawab kanggo aktivitas antitumor matrine. Matrine (CAS NO. 519-02-8, Formula:C15H24N2O) minangka komponen saka ramuan medis tradisional Cina Sophora flavescens Ait.

Oxymatrine (CAS NO. 16837-52-8, Rumus kimia: C15H24N2O2) minangka salah siji saka akeh senyawa alkaloid quinolizidine sing diekstrak saka akar Sophora flavescens, ramuan Cina. Struktur kasebut meh padha karo matrine, sing nduweni atom oksigen kurang siji.

Matrine (CAS NO. 519-02-8, Formula: C15H24N2O) lan Oxymatrine (CAS NO. 16837-52-8, Rumus kimia: C15H24N2O2) minangka rong bahan utama; Oxymatrine diowahi saka Matrine.

Matrine (CAS NO. 519-02-8, Formula:C15H24N2O) lan senyawa sing gegandhengan Oxymatrine (CAS NO. 16837-52-8, Rumus kimia: C15H24N2O2) duweni efek antifeedant marang rayap underterranean formosan. Kajaba iku, tumindak minangka nematisida marang nematoda kayu pinus sing nyebabake layu pinus, uga nematoda patogen sing ngarahake manungsa.

Aplikasi

Matrine lan Oxymatrine bisa digunakake ing kosmetik, obat.

Matrine tegese total matrine (kabeh alkaloid) sing diekstrak saka Sophora Flavescens Ait. Matrine punika efficiency dhuwur, spektrum sing godhongé amba, kurang resistance kurang beracun, ampas kurang, lingkungan loropaken Botanical pestisida, dening kontak langsung, tambahan dening racun weteng. Sawise hama kena, sistem sarafe langsung lumpuh, banjur protein awak bakal denaturalize, pungkasane bakal mati amarga sesak napas. Utamane ngontrol kabeh jinis Dendrolimus punctatus Walker, Euproctis Pseudoconspersa Strand, Pieris rapae etc. Matrine wis fungsi apik saka pestisida, Sterilization lan ngatur wutah tanduran etc. Matrine wis digunakake digunakake ing sayuran, woh-wohan, tèh, rokok lan ing, Matrine wis khasiat dhuwur marang aphid, kubis cacing, tentara cacing, abang Spider, mite etc. Kajaba iku, kita uga kudu menehi perhatian marang khasiat matrine ing jamur downy sayuran, anthracnose dll.

Sertifikat Analisis Kanggo Referensi

Jeneng produk: Radix Sophorae
Ekstrak Flavescentis
Jeneng Latin: Sophora Flavescens Ait
Nomer Batch: 20201205 Bagian sing digunakake: ROOT
Jumlah Batch: 770kg Tanggal Analisis: 5 Desember 2020
Tanggal Pabrik: 5 Desember 2020 Tanggal Sertifikat: 8 Desember 2020
ITEM SPESIFIKASI Asil
katrangan:
Penampilan
ambune
Kelarutan
Tempel Coklat Nigger
Ciri khas
Larut ing banyu
Selaras
Selaras
Selaras
Assay:
Total alkaloid
Matrine
dening
≥60% kanthi titrasi
≥30% dening HPLC
60,40%
30,32%
fisik:
Gravitasi spesifik
PH
6.5-9.5 1.02
9.0
Kimia:
Logam Berat (Pb)
Arsenik (minangka As2O3)
Sisa Pestisida
≤10 ppm
≤2ppm
Negatif
Selaras
Selaras
Selaras
Mikroba:
Jumlah mikrobakteri total
Ragi & Mold
E.Coli
Salmonella
≤1000cfu/g
≤100cfu/g
Negatif
Negatif
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras

Kesimpulan: Sesuai karo spesifikasi.
Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing. Tetep adoh saka cahya sing kuwat lan panas.
Umur beting: 2 taun nalika disimpen kanthi bener.

Jeneng produk: Sophora flavescens
Ekstrak Root
Jeneng Latin: Sophora flavescens Ait
Nomer Batch: 20210822 Bagian sing digunakake: ROOT
Jumlah Batch: 100KG Tanggal Analisis: 23 Agustus 2021
Tanggal Pabrik: 22 Agustus 2021 Tanggal Sertifikat: 23 Agustus 2021
ITEM SPESIFIKASI Asil
katrangan:
Penampilan
ambune
Ukuran partikel:
Ekstrak Solvents
Karakteristik Bubuk Kristal Halus Putih
95% pass 30 mesh sieve
Banyu & Etanol
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Assay:
Oxymatrine
dening HPLC
≥98%
98,73%
fisik:
Mundhut ing Pangatusan
Sisa ing Ignition
≤8%
≤1%
0,95%
0,81%
Kimia: 
Arsenik (As)
Timbal (Pb)
Logam abot
Sisa Pelarut
Eter
Aseton
Etanol
≤2ppm
≤5ppm
≤10ppm
≤5000ppm
≤5000ppm
≤5000ppm
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Mikroba:
Total Plate Count
Ragi & Mold
E.Coli
Salmonella
Staphylococcus
≤1000cfu/g Maks
≤100cfu/g Maks
Negatif
Negatif
Negatif
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras

Kesimpulan: Sesuai karo spesifikasi.
Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing. Tetep adoh saka cahya sing kuwat lan panas.
Umur beting: 2 taun nalika disimpen kanthi bener.

Jeneng produk: Sophora flavescens
Ekstrak Root
Jeneng Latin: Sophora flavescens Ait
Nomer Batch: 20200810 Bagian sing digunakake: ROOT
Jumlah Batch: 500KG Tanggal Analisis: 12 Agustus 2020
Tanggal Pabrik: 10 Agustus 2020 Tanggal Sertifikat: 12 Agustus 2020
ITEM SPESIFIKASI Asil
katrangan:
Penampilan
ambune
Ukuran partikel:
Ekstrak Solvents
Bubuk halus putih
Ciri khas
95% pass 80 mesh sieve
Banyu & Etanol
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Assay:
Matrine
dening HPLC
≥98% (ing Base Kering)
98,12%
fisik:
Mundhut ing Pangatusan
Sisa ing Ignition
≤5%
≤0,5%
3,60%
0,50%
Kimia:
Arsenik (As)
Timbal (Pb)
Kadmium (Cd)
Merkuri (Hg)
Logam abot
Nilai PH
≤2ppm
≤5ppm
≤1 ppm
≤0.1ppm
≤10ppm
9.5-10.5
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras
Mikroba:
Total Plate Count
Ragi & Mold
E.Coli
Salmonella
≤1000cfu/g Maks
≤100cfu/g Maks
Negatif
Negatif
Selaras
Selaras
Selaras
Selaras

Kesimpulan: Sesuai karo spesifikasi.
Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing. Tetep adoh saka cahya sing kuwat lan panas.
Umur beting: 2 taun nalika disimpen kanthi bener.

Kromatogram Kanggo Referensi

Sophora Flavescens Root Extract

Oxymatrine

 

Sophora Flavescens Root Extract
Sophora Flavescens Root Extract
Sophora Flavescens Root Extract
QQ图片20210816115252
Sophora Flavescens Root Extract
IMG_20211021_145936

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    +86 13931131672