St.John kang Wort Extract, Hypericins, Hypericum Perforatum Extract - China JL Extract

St.John kang Wort Extract, Hypericins, Hypericum Perforatum Extract

Short Description:

Words: St.John kang Wort Herb Extract

 

Katon: Deep Brown Powder

 

úa aktif: Hypericin, Pseudohypericin, Hyperforin


Detail produk

Tags Product

Abstract: 

Kabèh Jampi Langkawi Wort (Hypericum perforatum L.) ngandhut: Naphthodianthrones: kang Hypericin , Pseudohypericin, Protohypericin, Protopseudohypericin, Cyclopseudohypericin, Isohypericin, Emodin-anthrone, Hypericode-hydrodianthrone etc.Flavonoids: kalebu Kampferol Luteolin, Myricetin, quercetin, Quercitrin, Isoquercitrin, Hyperin / Hyperoside etc. Hyperforin inti: Hyperforin Adhyperforin etc.

The Langkawi Wort Extract wêdakakêna ( Hypericins ) is extracted from tips and tops in flowering or aerial parts, all our extracted are extracted by ethanol (food grade). Our material comes from a special producing area, which can guarantee the high quality to produce higher content of Hypericin.  

Keterangan & Quality

0.3% Hypericins dening UV

0.45% Hypericins dening UV

0,5% Hypericins dening UV

0,6% Hypericins dening UV

0.75% Hypericins dening UV 

0,1% Hypericin dening HPLC

0,2% Hypericin dening HPLC

0.3% Hypericin dening HPLC

0.45% Hypericin dening HPLC 

Kita uga duwe produk cap pindho saka 0,45% Hypericins dening UV, 0,2% Hypericin dening HPLC  

Fungsi & Aplikasi

1) Anti-depresi efek

hypericin, lan aktif saka extract Wort St John kang wis Anti-depresi lan sedative, iku sing èfèktif kanggo obat sistem gemeter, sayah tension, lan kuatir lan ngangkat roh, Nggedhekake efek saka neurotransmitter ing otak, minangka restorative tissue kanggo syaraf, Wort Langkawi dituduhake kanggo patients stroke, kanggo neuroses entheng, sleepwalkers, lan korban kacilakan. Dadi biasane digunakake ing tablet, kapsul utawa Cairan lisan minangka obat-obatan lan uga minangka aditif ing pangan fungsi utawa sehat.

2) penyakit Anti-virus

Loro úa Hypericin lan Pseudohypericin langsung tumindak ing penyakit virus.

3) Anti -Cancer

4) Anti-natoni

Ing bis-flavonoid ing Langkawi Wort bisa ngaktifake hemameba kanggo mengaruhi Anti-natoni.

5) Antibacterial

The Hyperforin inti duwe properti saka Antibacterial kanggo ngenggoni akeh saka Staphylococcus aureus, diphtheria Corynebacterium, Antistaphylococcal Penicillins.

6) Lan aditif feed banget

Wort wêdakakêna St. John kang wis Nyegah apik banget lan perawatan kanggo flu manuk, mriyang babi, penyakit kaki-lan-tutuk, lan inhibisi kuwat saka Réplikasi Virus dening RNA campur ing Animals.




  • Previous:
  • Next:

  • © Copyright - 2005-2018: All Rights Reserved.
    WhatsApp Online Chat !