page_banner

За нас

JL EXTRACT CO., LTD

Профил на компанијата

JL-Extract е посветен на производство и снабдување со растителни екстракти и масла и природни состојки, ние главно се фокусираме на производот од додаток за добиточна храна, храна за домашни миленици, ботанички инсектицид, храна и козметика итн.

JL-Extract е во линија на растителни екстракти од 2005 година и прераснува во професионален производител и снабдувач на растителни екстракти и масло и природни состојки. Како што нашиот бизнис се развива, поставивме сопствена фабрика во 2008 година, а потоа измисливме 4 подружници на заедничко вложување фабрики, соодветно лоцирани во провинцијата Шанкси, провинцијата Хунан. Исто така, во 2018 година, поставивме лабораторија во Нанџинг, опремена со течен и гасен хроматограф за да се изврши анализа на TLC, UV и HPLC итн.

about us
about us
about us

Нашите предности

Стабилно производство

Поседување подружници во базите на суровини за да се гарантира континуирано стабилно снабдување и помали трошоци за производство.

Богато искуство

Вешти техничари со богато производствено искуство кои поддржуваат приспособени барања за квалитет и подобрување на процесот.

Професионално тестирање

Усвојување на сеопфатно тестирање на индекси во нашата сопствена лабораторија и тестирање од трета страна.

Професионална сертификација

ISO9001:2015 Сертифицирана контрола на квалитет и FAMI-QS сертифицирана за додаток за добиточна храна и премикс за добиточна храна.

test (1)
test
test

Висок квалитет

Можеме да ги концентрираме сите ресурси за да го направиме квалитетот исклучително добар и да се стремиме да ги задоволиме различните потреби на клиентите за приспособени производи. Имаме можност да го контролираме собирањето материјали за да гарантираме снабдување и да ја подобриме нашата обработка за да ја задоволиме приспособената побарувачка за содржина, влага, граница на микробиологија, растворливост, остатоци од растворувачи, тешки метали, диоксин итн.

Нашиот пазар

За да го регулираме нашиот бизнис и да го исполниме системот за квалитет на клиентите,
Бевме сертифицирани од BUREAU VERITAS Certification за ISO9001:2005 и FAMI-QS (вер.6) во декември 2020 година.
Ние секогаш се придржуваме до долгорочен бизнис заснован на взаемна корист, сега нашите производи се извезуваат во Шпанија, Австрија, Германија, САД, Кореја, Јапонија, Индија, Канада, Австралија, Мексико, Малезија, Русија, Холандија, Италија, Украина, ОК итн.

Добредојдовте на соработка

Им благодариме на нашите стари клиенти за сето она што го добивме денес и заедно напредуваме, а во меѓувреме добредојдеме на нов клиент да ни се придружи за да создадеме иднина.


+86 13931131672