историја

Мојата следи класа и мене, по 5 години дипломирал Хебеј надворешна трговија универзитет Основана е трговско друштво се занимаваат со екстракт од растението.

promote_bg1

 

Воспоставивме фабрика за производство на Свети Јован Worts Екстракт за нашите редовни наредби од нашите клиенти.

promote_bg

 

Ние ја измислил во фабрика во Хунан главно producingSanguinarine од Macleaya Cordata Екстракт

promote_bg1

 

Соработувавме со една фабрика во Шанкси главно за производство на Matrine (Sophocarpidine) од Sophora flavescens Radix Екстракт

promote_bg

 

Ние соработуваме со уште една фабрика во Шанкси главно за производство на Magnolol + Honokio l од Магнолија Кората Екстракт.

promote_bg1

 

Соработувавме со една фабрика во Шандонг, главно за производство проантоцијанидини и полифеноли од семе од грозје Екстракт, бор Кората Екстракт од кикирики и црвена кожа екстракт

promote_bg

 

Соработувавме со една фабрика во Liaoning за да Silymarin од млеко трн екстракт.

promote_bg1

 

Ние се применуваат за сертификат за FarmiQS.


© Copyright - 2005-2018: Сите права се задржани.
WhatsApp Online Chat !