Растителни екстракти за инсектицид, фунгицид, бактерицидно и Virucide

По многу години на истражување, производство и продажба, ние развиен и дизајниран растителни екстракти во оптимизиран спецификации и квалитет, кои се погодни за да се применат во инсектицид, фунгицид, бактерицидно и Virucide.

Прилагодено Спецификации за различни формулации и ниска цена, сите природни состојки за да се задоволат стандардите на органски и еколошко земјоделство.

© Copyright - 2005-2018: Сите права се задржани.
WhatsApp Online Chat !