Зеленчук, овошје и растителни прав

Ние поседуваат една фабрика произведува само зеленчук, овошје и растителни прав во текот на годината, за прием на стандард за обработка на производителот, спреј сушење во прав, замрзнување сушење во прав, издробен оригиналната фабрика во прав, три различни преработки обезбеди повеќе Избори и апликации.
Имаме стекнато многу години на производство искуство за стотици предмети. Според побарувачката на клиентите, ние може да се произведуваат во големина на честички од 60 до 200 решетката мрежа, во согласност со стандарден извоз, да ги исполнуваат за јадење и официјален критериум.

© Copyright - 2005-2018: Сите права се задржани.
WhatsApp Online Chat !