КК & производствена база

1) контрола на квалитетот на материјалот.
За да abtain природни состојки, со добар квалитет доаѓа 70% добар материјал и обработка на 30%, па секоја година ние се посвети многу напори да се најде изворот и област на производство на суровина во добар квалитет, Имаме професионален personels да се соберат суровина.
2) контрола на квалитетот на Магацински
condiction добар багаж е многу важно да се остане активна состојка во суровина, Нашиот магацин не само што може да се избегне суровина да се влага, мувла, но исто така и добра заштита на готовите производи.
3) контрола на квалитетот на објектот
Објектот е многу важно да се коефициент на принос, Ние се посвети поголемо внимание на подобрување на капацитети во нашата фабрика, на добар објект може да ги намали нашите трошоци на производство и зголемување на нашата конкурентност.
4) за контрола на квалитетот на екстракт од растворувач
Ние се фокусиравме на exract фабрика за добиточна храна и ветеринарни лекови, на FAMI-QS и барања за квалитет бара нашата контрола на квалитетот на растворувач и растворувач остаток користи екстракт. Висока ниво на метали и methanl остаток зависи многу на квалитетот на екстракт на растворувачи, како што се Hg (жива, quilksilver) во Macleaya Cordata екстракт е од растворувач на сулфурна киселина, метанол во Св Јован кантарион екстракт е од етанол .На Добар квалитет екстракт од растворувач може да се намали ризикот од надминување на тешки метали и нивото на метанол.
исто така, на барање Органското земјоделство растворувач (етанол) не е sythentic, ние ги користиме само етанол од ферментирана пченка со ГМО слободни.
5) контрола на квалитетот на Екстракција Procressing
По многу години на производство и истражување на технологијата, ние имаме стабилна и зрела производство процес проток шема за секоја производи, ние се задржи стабилен квалитет.
6) контрола на квалитетот на Anayslis
Нашите КК ќе ги проверува секоја серија што и да е примерок или серија количина и направи рутинска анализа по производството, во случај на складирање на повеќе од 1 месец, на втората анализа ќе биде направено пред пратката. Сите стандарди се од NIFDC (Национален Institues за храна и контрола на лекови) или СИГМА.
7) за контрола на квалитет на пакување листа.
Ние донесе различни материјали за пакување за различни производи во различни спецификации, со цел да се задржи стабилен квалитет. Стипса Bag, Vaccumm пакување, пластични тапан. Стаклено шише. за сите комерцијални нарачки, ние ќе се палети пакување за да се задржи стоката безбедно во транспортот.


© Copyright - 2005-2018: Сите права се задржани.
WhatsApp Online Chat !