page_banner

Ushqyerja dhe Pijet

nutraceutico

Ushqyerja dhe Pijet

Përbërësit aktivë të nxjerrë nga bimët, si polisakaridet, polifenolet, flavonoidet, saponinat, alkaloidet, laktonet dhe pigmentet natyrale mund të përdoren në Ushqyerje, Ushqime dhe Pije kanë funksionin e uljes së kolesterolit dhe sheqerit në gjak, për të përmirësuar seksin dhe gjoksin. për të nxitur humbjen e peshës dhe për të përmirësuar shëndetin kardiovaskular dhe të grave. Ata gjithashtu kanë funksione ushqyese të identifikuara shkencërisht kur përdoren në antioksidantë, antidepresivë, ilaçe antivirale dhe suplemente përforcues imuniteti.

Produktet e veçuara

Ekstrakt i rrënjës së shafranit të Indisë, kurkumin, kurkuminoid

Kurkumina (Nr. CAS 458-37-7, formula kimike: C21H20O6) është një diarilheptanoid, që i përket grupit të kurkuminoideve, të cilët janë pigmente fenolike përgjegjëse për ngjyrën e verdhë të shafranit të Indisë.

Një Antioksidant i shkëlqyer

Aftësia antioksiduese superiore ndaj VE, TP, anti-bakteriale, ul lipidet e gjakut, parandalon hipertensionin dhe aterosklerozën etj.

Për të stimuluar sistemin imunitar
Polisakaridet e Echinacea dhe polisakaridet e tjera mund të rrisin sasinë e granulociteve dhe hemamebës për të rritur sistemin imunitar.


+86 13931131672