page_banner

produkt

Klorur chelerythrine, klorur chelerythrine

Përshkrim i shkurtër:

 • Sinonimet: Hidroklorur chelerythrine
  Klorur chelerythrine
 • Pamja: Pluhur i imët portokalli, i hidhur
 • Përbërësit aktivë: Alkaloide izokinoline: chelerythrine (klorur chelerythrine)

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Specifikim

98% Heleritrinë klorur nga HPLC

Prezantimi

Heleritrinë  (Klorid chelerythrine, CAS NO. 3895-92-9, Mocular: C21H18NO4CL) është një alkaloid kuaternar benzo[c] fenantridine. Sipas studimeve, ajo më së shumti shfaq cilësi rezistente ndaj tumoreve, rezistente ndaj mikrobeve dhe rezistente ndaj inflamacionit. Plus, substanca është një përçarës i fuqishëm kur bëhet fjalë për PKC (ose proteina kinazë C). Si i tillë, përdorimi i mundshëm i Chelerythrine, si një formë e rezistencës ndaj inflamacionit, ka qenë temë e shumë debateve. Cilësitë e tij janë të lidhura me aftësinë e tij për t'u përfshirë me ADN-në dhe proteinat. Kjo është një enzimë që luan një rol të rëndësishëm në kontrollin e transduksionit të sinjalit, përhapjen e qelizave dhe ndryshimin e qelizave.

Aplikacion

Ushqim, Farmaci, Kozmetikë, etj.

Certifikata e analizës për referencë

Emri i produktit: Ekstrakt Macleaya Cordata Emri Latin: Macleayae Cordatae
Numri i grupit: 20200202 Pjesa e përdorur: Fruta
Sasia e grupit: 60 gram Data e analizës: 2 shkurt 2020
Data e prodhimit: 2 shkurt 2020 Data e certifikatës: 2 shkurt 2020
ARTIKU SPECIFIKIM REZULTATET
Përshkrim:
Pamja e jashtme
Erë
Pluhur i imët i verdhë
Irritim dhe hidhërim
Përputhet
Përputhet
Analiza:
Klorur chelerythrine
Klorur sanguinarinë
nga HPLC
≥98% (në bazë të thatë)
≤1% (në bazë të thatë)
98,60%
0,98%
Fizike:
Humbje gjatë tharjes
Hiri total
≤5%
≤1%
1.20%
Përputhet
Kimike:
Arsenik (si)
Plumbi (Pb)
Kadmium (Cd)
Mërkuri (Hg)
Metalet e renda
≤2 ppm
≤5 ppm
≤1 ppm
≤0,1 ppm
≤10 ppm
Përputhet
Përputhet
Përputhet
Përputhet
Përputhet
Mikrobiale:
Numri total i pllakave
Maja & myk
E.Coli
Salmonela
≤1000cfu/g Maks
≤100cfu/g Maks
Negativ
Negativ
Përputhet
Përputhet
Përputhet
Përputhet

Përfundim: Përputhet me specifikimet.
Ruajtja: Ruani në vend të freskët dhe të thatë. Mbajeni larg dritës dhe nxehtësisë së fortë.
Afati i ruajtjes: 2 vjet kur ruhet siç duhet.

Emri i produktit: Ekstrakt Macleaya Cordata Emri Latin: Macleayae Cordatae
Numri i grupit: 20200518 Pjesa e përdorur: Fruta
Sasia e grupit: 260 gram Data e analizës: 18 maj 2020
Data e prodhimit: 18 maj 2020 Data e certifikatës: 18 maj 2020
ARTIKU SPECIFIKIM REZULTATET
Përshkrim:
Pamja e jashtme
Erë
Pluhur i imët i verdhë
Irritim dhe hidhërim
Përputhet
Përputhet
Analiza:
Klorur chelerythrine
Klorur sanguinarinë
nga HPLC
≥98% (në bazë të thatë)
≤1% (në bazë të thatë)
98.20%
0.58%
Fizike:
Humbje gjatë tharjes
Hiri total
≤5%
≤1%
1.56%
Përputhet
Kimike:
Arsenik (si)
Plumbi (Pb)
Kadmium (Cd)
Mërkuri (Hg)
Metalet e renda
≤2 ppm
≤5 ppm
≤1 ppm
≤0,1 ppm
≤10 ppm
Përputhet
Përputhet
Përputhet
Përputhet
Përputhet
Mikrobiale:
Numri total i pllakave
Maja & myk
E.Coli
Salmonela
≤1000cfu/g Maks
≤100cfu/g Maks
Negativ
Negativ
Përputhet
Përputhet
Përputhet
Përputhet

Përfundim: Përputhet me specifikimet.
Ruajtja: Ruani në vend të freskët dhe të thatë. Mbajeni larg dritës dhe nxehtësisë së fortë.
Afati i ruajtjes: 2 vjet kur ruhet siç duhet.

Kromatogrami për referencë

Chelerythrine HPLC chromatogram 20200202

Purity Chelerythrine HPLC chromatogram 20200202

Chelerythrine HPLC chromatogram 20200518


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
  +86 13931131672