Kompania News

 • Re: Spring Festival Holiday 2019

  Re: Spring Festival Holiday 2019

  We JL Extract wish you a happy New Year 2019, happiness and health in your private as well as a good fortune in professional life. Wish you only sunny, good days, full of love and joy. Have a lovely, family time during Spring Festival. Thank you very much for a very nice cooperation and all your...
  Lexo më shumë
 • Celebration of National Day Oct 1st

  Celebration of National Day Oct 1st

  Our office will close from Oct. 1st to Oct 7th. In case of urgency, Please call: 0086-13931131672
  Lexo më shumë
 • Pilot Prodhimi i pesticideve Tea Saponins Biologjike 5% EW

  Data: qershor 2018 Pesticidet Tea Saponins biologjike (EW, përbërësit aktiv 5%) Ne projektuar dhe zhvilluar Pesticidet Tea Saponins biologjike (EW), e cila është një formulim çaj saponin në bazë të gjithë përbërësit natyral. Kjo është një spektër dhe mjedisi miqësor të gjerë, pak toksike, efikasitet të lartë ....
  Lexo më shumë
 • Sanguinarine mund inhibite rezorbimit kockor dhe lirimin kollagjenaza

  Sanguinarine mund inhibite rezorbimit kockor dhe lirimin kollagjenaza

  HISTORIKU i shpikjes alkaloide Benzo-c-phenanthridine mund të nxirret nga bimët e familjeve Papaveracease, Fumariaceae, dhe Berberidaceae. Disa nga BIMË e këtyre familes përfshijnë Sanquinaria canadensis, Macleaya cordata, frutescens Bocconia, Carydalis sevctcozii, C. ledebou ...
  Lexo më shumë
 • Veprimi i një biopesticide Matrine me bazë u vlerësua kundër katër dëmtuesve bujqësore

  Veprimi i një biopesticide Matrine me bazë u vlerësua kundër katër dëmtuesve bujqësore

  Bioactivity e një biopesticide me bazë Matrine u vlerësua kundër katër lloje Pécs (Diaphorina Citri, Panonychus Citri, zeamais Sitophilus dhe Spodoptera frugiperda) të rëndësishme bujqësore në sisteme të ndryshme të prodhimit. Për këtë qëllim, ne kemi kryer bioassays nën laborator dhe fi ...
  Lexo më shumë
© Copyright - 2005-2018: Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat !