Ekstrakte bimore për Insekticid, këpurdhëvrasës, baktericid & Virucide

Pas hulumtimit të shumë vite ", prodhimin dhe shitjet, Ne kemi zhvilluar dhe dizajnuar bimore ekstrakte në një specifikimet optimizuar dhe me cilësi, të cilat janë të përshtatshme për të jenë të zbatueshme në insekticid, këpurdhëvrasës, baktericid & Virucide.

Specifikimet përshtatur për formulime të ndryshme dhe kosto të ulët, të gjithë përbërësit natyral për të përmbushur standardet e Organike dhe Bujqësi Ekologjike.

© Copyright - 2005-2018: Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat !