Perime, Fruta & bimor Powder

Ne vet një fabrikë të prodhojë vetëm perime, fruta dhe bimor pluhur gjatë gjithë vitit, duke miratuar përpunimin standarde prodhues, tharje llak pluhur, të ngrirë tharjes pluhur, grinded origjinal bimëve pluhur, Tre processings ndryshme Ofrimi i më shumë zgjedhje dhe aplikimet.
Ne kemi fituar shumë vite përvojë të prodhimit për qindra artikujve. Sipas kërkesës së konsumatorit, ne mund të prodhojë në madhësisë së grimcave nga 60 rrjetë në 200 rrjetë, në përputhje me standarde të eksportit, takohen kriter ngrënshëm dhe zyrtare.

© Copyright - 2005-2018: Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat !