QC & Production Base

1) Kontrolli i cilësisë në materiale.
Të abtain përbërësit natyral, cilësi të mirë vjen 70% material të mirë dhe të përpunimit të 30%, në mënyrë që çdo vit Ne kushtojnë shumë përpjekje për të gjetur burimin dhe zona prodhimin e lëndëve të para në një cilësie të mirë, Ne kemi personels profesionale për të mbledhur lëndë të parë.
2) Kontrolli i cilësisë në Warehouse
Mirë Storage condiction është shumë e rëndësishme që të mbetet përbërës aktiv në lëndë të parë, depo ynë jo vetëm që mund të shmangur lëndë e parë për të marrë lagur, myk, por edhe një mbrojtje e mirë e produkteve të gatshme.
3) Kontrolli i cilësisë në Objektin
objektit është shumë e rëndësishme që të koeficientit të jepnin, Ne i kushtojmë më shumë vëmendje për përmirësimin e objekteve në fabrikën tonë, objekti i mirë mund të ulë koston e prodhimit tonë dhe për të rritur konkurrencën tonë.
4) Kontrolli i cilësisë në Ekstrakt tretës
Ne u përqëndrua në exract bimore për Feed & Veterinare drogës, Fami-QS dhe kërkesat e cilësisë kërkojnë kontrollin tonë të cilësisë mbi përdoren Ekstrakt mbetje tretës dhe tretës. Niveli i rëndë metale dhe mbetje methanl varet shumë të cilësisë së tretësve ekstrakt, të tilla si Hg (mërkurit, quilksilver) në Macleaya cordata Ekstrakt është nga tretës të acidit sulfurik, i Methanol në St. John Ekstrakt Wort është nga etanoli .Të cilësi të mirë Ekstrakt tretës mund të ulë rrezikun e tejkalimit të metaleve të rënda dhe nivel metanol.
edhe Organike kërkesa bujqësia tretës (etanol) nuk është sythentic, ne përdorim vetëm etanolit nga misri thartuar me OMGJ lirë.
5) Kontrolli i cilësisë në Nxjerrja Procressing
Pas prodhimit të shumë vjeçare dhe hulumtimin në teknologji, Ne kemi tabelë të qëndrueshme dhe të pjekur rrjedhën e procesit prodhimin për çdo produkteve, Ne të mbajtur cilësi të qëndrueshme.
6) Kontrolli i cilësisë në Anayslis
QC ynë do të mostrës çdo grumbull çfarëdo qoftë ajo është mostër ose grumbull sasia dhe të bëjë analiza rutinë pas prodhimit, në rast të magazinimit shumë se 1 muaj, analiza e dytë do të bëhet para se të dërgesës. Të gjitha standardet janë nga NIFDC (institues Kombëtare për Ushqim dhe Kontrollin e Barnave) ose SIGMA.
7) Kontrolli i cilësisë në listën paketim.
Ne e pranojmë materiale të ndryshme të paketimit për produkte të ndryshme në specifika të ndryshme në mënyrë që të mbajë cilësinë e qëndrueshme. Alum Bag, Vaccumm Paketimi, plastike Drum. Shishe qelqi. për të gjitha urdhërat e komerciale, ne do të bëjmë paketim kaci për të mbajtur mallra të sigurta në transportin.


© Copyright - 2005-2018: Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat !