• Tutuwuhan Extracts pikeun Feed aditif & piaraan Dahareun
  • Tutuwuhan Extracts pikeun inséktisida, Fungicide, Bactericide & Virucide
  • Sayur, buah & herbal Bubuk

JL-sari

Urang fokus dina extracts tutuwuhan alam jeung ngahususkeun dina

Tutuwuhan Extracts pikeun Feed aditif & piaraan Food tutuwuhan Extracts Pikeun inséktisida, Fungicide, Bactericide & Virucide sayur, buah & herbal Bubuk

  • 1


Tentang Kami

Jl nimba WORD Leutik geus di garis tutuwuhan extracts saprak 2005 sarta tumuwuh kana produsén profésional sarta supplier tutuwuhan extracts pikeun Tilu Grup:

 

Grup A: Plant Extracts pikeun Feed aditif & piaraan Dahareun 

Grup B: Plant Extracts pikeun inséktisida, Fungicide, Bactericide & Virucide

Grup C: sayur, buah & herbal Bubuk

 

Salaku bisnis urang geus ngembang, urang setelan pabrik sorangan dina 2008 sarta afterwards nimukeun 4 pabrik cabangna joint venture, Mungguh lokasina di Propinsi Shanxi, Propinsi Hunan, Propinsi Shandong jeung Propinsi Liaoning.

 

Simkuring hoyong tumuwuh nepi ka anjeun datang.

Contact us kanggo inpo atawa buku pasini
Diajar deui
© Copyright - 2005-2018: Sadaya hak ditangtayungan.
WhatsApp Online Chat !