Macleaya Cordata nimba, Sanguinarine, Chelerythrine - Cina JL nimba

Macleaya Cordata nimba, Sanguinarine, Chelerythrine

Pondok Description:

Sinonim: Xuping Plumepoppy nimba

                   Ekstrak Macleaya Cordata Herb

                   Pengetahuan Alam Sanguinarine Bubuk

                   Ekstrak Bocconia Cordata

 

Penampilan: Oranyeu Brown Rupa Bubuk, Pait

 

bahan aktif: alkaloid Benzo-c-phenanthridine: Sanguinarine (pseudochelerythrine), Chelerythrine, Protopine, α-Allocryptopine, β-Allocrytopine, Bocconoline.


jéntré produk

Tags produk

abstrak:

Hal ieu sasari ti klip buah tutuwuhan liar "Macleaya cordata (Willd.) R. Br", disebut ogé salaku "Xuping Plumepoppy" dina Cina. Sakabeh tutuwuhan ngandung loba benzo-c-phenanthridine alkaloid: Sanguinarine (pseudochelerythrine), chelerythrine, protopine, α-Allocryptopine, β-Allocrytopine, bocconoline, sanguirtrine, oxysanguinarine, dehydroeicanthifoline, dehydroeicanthifoline, bocconoline, berberine, coptisine, corysamine jsb

The fruit clip has much higher content of alkaloids than other parts, especially the four alkloids “Sanguinarine (pseudochelerythrine), chelerythrine, protopine, α-Allocryptopine, β-Allocrytopine. Our nimba Macleaya Cordata (sulfat uyah) aya dina bubuk konéng oranyeu determinated ku jumlah eusi Sanguinarine (pseudochelerythrine) jeung chelerythrine.

Spésifikasi & Quality

Pikeun Feed aditif & péstisida Botanical

60% Jumlah alkaloid (40% Sanguinarine, 20% Chelerythrine ) ku HPLC

70% Jumlah alkaloid (50% Sanguinarine, 15% Chelerythrine ) ku HPLC

Pikeun Narkoba & suntik

80% Jumlah alkaloid (55% Sanguinarine, 20% Chelerythrine) ku HPLC

90% Jumlah alkaloid (60% Sanguinarine, 25% Chelerythrine) ku HPLC

Fungsi & Aplikasi

1) antibakteri, Antifungal, Antiprotozoan Harta.

The Sanguinarine (pseudochelerythrine), chelerythrine, protopine salaku alkaloid utama (uyah suflate) sasari ti klip buah Macleaya Cordata gaduh antibakteri, antifungal, antiprotozoan Harta. Ku kituna eta boga aplikasi liar di suntik di Farmasi, liniment di kosmétik, ogé agén sakumaha antiplaque di odol.

2) kagiatan Insecticidal

The Sanguinarine sarta éta utamana alkaloid isoquinoline gawé bareng jeung trichomonas vaginalis na nematode, ogé killing larvicide. Hal ieu loba dipaké di ubar pikeun pamakéan éksternal di Farmasi sarta nyieun inséktisida Pertanian mun ngalakukeun pencegahan serangga jeung fungi-proofing saméméh picking periode sayur jeung bungbuahan.

3) anjog phytogenic bahan feed A sadunya sarta Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba

Ieu ngaronjatkeun asupan eupan, kinerja pencernaan sarta ngabalukarkeun pangaruh positif dina kasaimbangan asam amino na utilization protéin, éta bahan feed alam nu bisa dikirimkeun ka sadaya tatanén, jangjangan, aquaculture tanpa perioda ditarikna. Efisiensi jeung nambahanana napsu. Lega, rojongan tingkat Gut gizi sarta fisiologis salila période stres, paduli cukang lantaranana. Dosage umum Spesifikasina nyaéta 1.5% sanguinarine. 30-50g per Ton.







  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • © Copyright - 2005-2018: Sadaya hak ditangtayungan.
    WhatsApp Online Chat !