Peta of a biopesticide basis matrine ieu ditaksir ngalawan opat hama tatanén

The bioactivity of a biopesticide basis Matrine ieu ditaksir ngalawan opat spésiés hama (Diaphorina citri, Panonychus citri, zeamais Sitophilus na Spodoptera frugiperda) tina pentingna tatanén dina sistim béda produksi. Pikeun tujuan ieu, urang dilakukeun bioassays handapeun laboratorium sarta médan (pertanian komersial) kaayaan. Dina bioassay laboratorium urang, nu biopesticide basis Matrine disababkeun épék bisa nepi ka tiwasna na sublethal on sakabéh spésiés hama diulik. Sanajan kitu, aktivitas acaricidal na ngalawan P. citri éta antara ~10 sarta 100 kali leuwih gede dibandingkeun aktivitas insecticidal na (dina D. citri, S. zeamais sarta S. frugiperda). Dina tés kalawan bibit dibudidayakan di vases, kagiatan acaricidal tina nyusun ieu sarupa jeung nu tina spirodiclofen (kontrol positif). Sanajan efficacy tinggi na, biopesticide némbongkeun éfék residual pondok (~1 dinten). Dina tegalan jeruk komérsial di Brazil (kalawan infestation alami P. citri na Eutetranychus banksi), nyusun biopesticide ieu (dina 150 ppm) némbongkeun efficacy tinggi (~90%) dina ngurangan populasi mite, kalawan acaricidal aktivitas sarua jeung nu ti spirodiclofen. biopesticide basis Matrine Ieu komponén mangpaat pikeun panangtayungan pamotongan mana spésiés hama diulik lumangsung, utamana di sistem ékologis tina produksi pangan nu merlukeun parabot efisien keur manajemén hama.


Pos waktos: Apr-26-2018
© Copyright - 2005-2018: Sadaya hak ditangtayungan.
WhatsApp Online Chat !