News parusahaan

  • Re: Spring Festival Holiday 2019

    Re: Spring Festival Holiday 2019

    We JL Extract wish you a happy New Year 2019, happiness and health in your private as well as a good fortune in professional life. Wish you only sunny, good days, full of love and joy. Have a lovely, family time during Spring Festival. Thank you very much for a very nice cooperation and all your...
    Maca deui
  • Celebration of National Day Oct 1st

    Celebration of National Day Oct 1st

    Our office will close from Oct. 1st to Oct 7th. In case of urgency, Please call: 0086-13931131672
    Maca deui
  • Produksi Pilot péstisida Tea saponin biologis 5% euh

    Tanggal: Juni, 2018 péstisida Tea saponin biologis (Euh, 5% bahan aktif) Urang dirancang jeung Mekarkeun péstisida Tea saponin biologis (euh), nu mangrupakeun nyusun dumasar tea saponin sadaya bahan alami. Ieu mangrupakeun spéktrum jeung lingkunganana ramah, Rada toksik, efisiensi High lega ....
    Maca deui
  • Sanguinarine tiasa inhibite resorption tulang jeung sékrési collagenase

    Sanguinarine tiasa inhibite resorption tulang jeung sékrési collagenase

    Kasang tukang di Invensi alkaloid Benzo-c-phenanthridine bisa sasari tina tutuwuhan ti kulawarga Papaveracease, Fumariaceae, sarta Berberidaceae. Sababaraha palnts of familes ieu ngawengku Sanquinaria canadensis, Macleaya cordata, frutescens Bocconia, Carydalis sevctcozii, C. ledebou ...
    Maca deui
  • Peta of a biopesticide basis matrine ieu ditaksir ngalawan opat hama tatanén

    Peta of a biopesticide basis matrine ieu ditaksir ngalawan opat hama tatanén

    The bioactivity of a biopesticide basis Matrine ieu ditaksir ngalawan opat spésiés hama (Diaphorina citri, Panonychus citri, zeamais Sitophilus na Spodoptera frugiperda) tina pentingna tatanén dina sistim béda produksi. Pikeun tujuan ieu, urang dilakukeun bioassays handapeun laboratorium sarta fi ...
    Maca deui
© Copyright - 2005-2018: Sadaya hak ditangtayungan.
WhatsApp Online Chat !