Sayur, buah & herbal Bubuk

Simkuring sorangan hiji pabrik ngan ngahasilkeun sayur, buah & herbal Bubuk sapanjang taun, nganut processing produsén baku, semprot Drying Bubuk, freeze Drying Bubuk, Grinded Asli Plant Bubuk, Tilu Processings Béda Nyadiakeun pilihan Beuki Aplikasi.
Kami geus miboga sababaraha taun pangalaman produksi pikeun ratusan item. Numutkeun paménta customer urang, urang bisa ngahasilkeun dina ukuran partikel tina 60 bolong ka 200 bolong, complying kalawan baku ékspor, papanggih plant sarta resmi kriteria.

© Copyright - 2005-2018: Sadaya hak ditangtayungan.
WhatsApp Online Chat !