QC & Produksi Base

1) Control Quality on Bahan.
Pikeun abtain bahan alami, kualitas alus asalna bahan alus 70% jeung ngolah 30%, jadi unggal taun urang bakti teuing usaha pikeun manggihan sumber na ngahasilkeun wewengkon bahan baku dina kualitas alus, Simkuring gaduh personels profésional pikeun ngumpulkeun bahan baku.
2) Control Quality on Gudang
condiction Good Panyimpenan pohara penting pikeun tetep bahan aktif dina bahan atah, gudang kami teu ngan bisa nyingkahan bahan baku pikeun meunangkeun beueus, mildew, tapi ogé mangrupa panyalindungan alus barang rengse.
3) Control Quality on fasilitas
fasilitas The pohara penting pikeun koefisien ngahasilkeun, Simkuring mayar langkung perhatian ka Ngaronjatkeun fasilitas di pabrik urang, fasilitas alus bisa nurunkeun biaya produksi urang jeung ningkatkeun daya saing urang.
4) Control Quality on nimba pangleyur
Urang fokus kana exract tutuwuhan pikeun Feed & Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba, anu FAMI-QS jeung tungtutan Quality menta kadali kualitas urang dina ekstrak dipaké résidu pangleyur jeung pangleyur. Tingkat logam beurat jeung résidu methanl gumantung pisan kana kualitas pangleyur ekstrak, kayaning Hg (raksa, quilksilver) dina Macleaya Cordata nimba nyaeta ti pangleyur asam sulfat, dina Métanol di St. John 'Wort nimba ti étanol nu .The Good nimba kualitas pangleyur bisa nurunkeun résiko exceeding logam beurat jeung tingkat métanol.
oge pamenta tatanén organik pangleyur (étanol) teu sythentic, urang ukur migunakeun étanol tina jagong ferméntasi kalawan GMO gratis.
5) Control Quality on ékstraksi Procressing
Saatos produksi loba taun sarta nalungtik dina téhnologi, Simkuring gaduh proses pabrik bagan aliran stabil sarta dewasa pikeun tiap produk, Kami tetep kualitas stabil.
6) Control Quality on Anayslis
QC kami bakal sampel tiap angkatan naon éta sampel atawa tumpak kuantitas jeung ngalakukeun analisis rutin sanggeus produksi, bisi gudang leuwih ti 1 bulan, analisis kadua bakal dipigawé saméméh kiriman. Kabéh standar téh ti NIFDC (Institues Nasional pikeun Pangan sarta Control Narkoba) atanapi sigma.
7) Control Quality dina daptar Packing.
Urang ngadopsi bahan packing béda pikeun produk béda dina spésifikasi béda dina urutan tetep kualitas nu stabil. Alum Kantong, Vaccumm Packing, Plastik Drum. Kaca Botol. keur sakabeh tarekat komérsial, urang bakal ngalakukeun Usuk packing tetep barang aman dina angkot.


© Copyright - 2005-2018: Sadaya hak ditangtayungan.
WhatsApp Online Chat !