Base produksi

Workshop ngeunaan Macleaya Cordata nimba, Sanguinarine

Gudang keur bahan baku

1513589152

bahan baku (cangkang buah)

1513589133

bahan baku (cangkang buah)

1513589112

ékstraksi atah saméméh sulfating

1513589076

Tekanan filter pikeun ékstraksi atah

1513589043

Perkolasi kolom keur ékstraksi bahan baku

1513589021

tank MC ékstraksi

1513589001

tank MC ékstraksi

1513588989

Alat keur ngagolakkeun pikeun pemanasan

1513588965

tank ékstraksi alkohol pikeun ékstraksi atah

1513588942

© Copyright - 2005-2018: Sadaya hak ditangtayungan.
WhatsApp Online Chat !